یکشنبه، دی ۰۶، ۱۳۸۸

شنبه، آذر ۲۸، ۱۳۸۸

چراغی که به خانه رواست به مسجد .....

دوست عزیزمان جناب آقای قندهاری مطلق که معرف همه دوستان هستند مطلبی در باره خشکی چشم در این سایت مکتوب نموده اند امید داریم از این دست مطالب برای درج در این وبلاگ نیز ارسال نمایند البته به زبان شیرین پارسی

پنجشنبه، آذر ۲۶، ۱۳۸۸

كارشناس ارتباطات: استفاده از مطالب بدون منبع يکي از مهم‌ترين آسيب‌هاي وبلاگ‌نويسي در ايران است

يك كارشناس ارتباطات معتقد است: يکي از مهمترين آسيب‌هاي وبلاگ‌نويسي در ايران استفاده از مطالب ديگران بدون ذکر نام نويسنده اصلي و نام سايت يا وبلاگي است که منبع اصلي آن است. به اين صورت انسان يک يادداشت را در چندين وبلاگ مي‌بيند و ممکن است نتواند تشخيص دهد که نويسنده اين مطلب کيست.


فرزانه نزاكتي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: در اين راستا بهترين راه اين است که خود وبلاگ‌نويس‌ها تصميم بگيرند و تعهد کنند که مطالب ديگران را فقط با ذکر منبع استفاده کنند و اينگونه حقوق مولف را رعايت کنند. بنابراين وبلاگ نويسان بايد احترام به حقوق نويسنده و پديد آورنده متن را در نظر بگيرند كه البته اين امر به تدريج در ايران در حال نهادينه شدن است.


وي افزود: برخي از مواردي که تحت عنوان بي اخلاقي در وبلاگ‌نويسي ناميده مي‌شود، بيشتر تابوشکني است تا عدم رعايت اخلاق. از آنجا که وبلاگ يک رسانه آزاد است و به دليل ويژگي‌هايي که دارد نظير ارزان بودن و سهولت استفاده و تعاملي بودن، مي‌تواند از سوي هر کسي که حداقل سوادي در زمينه استفاده از اينترنت داشته باشد مورد استفاده قرار گيرد.

سه‌شنبه، آذر ۲۴، ۱۳۸۸

واسطه های شيميايی يا پيامرسانهای درون سلولی و بين سلولی

با سلام،
با سری جديدی از مطالب در خدمتتان هستم، در آدرس جديد

آدرس قبلی (ايرانسافتلنز) به تدريج تغيير شکل خواهد يافت و مخصوص نقطه نظرات مصرف کنندگان کنتاکت لنز و مطالب مورد نياز آنها خواهد بود.

یکشنبه، آذر ۲۲، ۱۳۸۸

میگفت بعضی وقتها خدا یک مشکل برای ما پدید میآورد تا ما متوجه شویم که قبل از آن چه راحت بودیم وخبر نداشتیم . راست میگفت . امروز که جز خاطره ای و یادی از او برای من باقی نمانده ، این موضوع را با تمام وجود حس میکنم . تقدیم به محمدرضا ، دوستی که تا همین دیروز در کنارم بود و امروز در آرامش ابدیست . روحت شاد !

سه‌شنبه، آذر ۱۷، ۱۳۸۸

دو مطالعه قابل توجه در مورد طرح پیشگیری از تنبلی چشم بهزیستی

در مطالعه ای که با عنوان "هزينه و اثربخشي بكارگيري كارشناسان بينايي سنجي بجاي مربيان آموزش ديده در غربالگري تنبلي چشم كودكان" در گروه اپيدميولوژي و آمار زيستي، دانشكده بهداشت و انستيتو تحقيقات بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي تهران صورت گرفته مشخص شده است در صورت استفاده از اپتومتريستها بجای روش معمول غربالگري توسط مربیان مهد كودكها ، هزينه شناسايي هر بيمار نصف میشود .تخصص کسانی که این مطالعه را انجام داده اند اپيدميولوژي و آمار زيستي میباشد و این موضوع هم صحت علمی و آماری مطالعه را تایید میکند و هم به دلیل عدم حضور اپتومتریست یا چشم پزشک در میان آنها احتمال نتیجه گیری مغرضانه را منتفی مینماید .
در مطالعه دیگری تحت عنوان " بررسي تطبيقي ميزان خطاي بين معاينه مربيان و كارشناسان بينايي سنجي در اجراي طرح تنبلي چشم استان اردبيل " در دانشگاه علوم پزشكي اردبيل صورت گرفته مشخص شده است در36.4 % مهد کودک ها فاصله استاندارد معاينه رعايت نشده بوده و 18.8 % مربيان از مهارت كامل برخوردار نبوده اند و در بين نتایج معاینه توسط مربيان با بينايي سنج ها 17.7 % اختلاف وجود داشته است. دربین مجریان این مطالعه نیز اپتومتریستی دیده نمیشود .
حال با توجه به موارد فوق باید پرسید که چرا و به چه دلیلی بهزیستی روش گران تر و کم دقت تر را برگزیده است ، آیا این موضوع با حذف اپتومتری از ردیف استخدامی بهزیستی و فقدان نیروی متخصص در تصمیم گیریها بی ارتباط است ؟

چهارشنبه، آذر ۱۱، ۱۳۸۸

چگونه اپتومتری در استرالیا شکل گرفت ؟

نقل از کتاب " اپتومتری در جهان"
در قرن نوزدهم استرالیایی ها مراقبت بینایی را از افراد مختلفی شامل عینکسازان تحربی ، جواهر سازان ، ساعت سازان و فروشندگان دوره گرد دریافت مینمودند . در آن ایام برای تعیین شماره مبلغی پرداخت نمیشد و بیمار فقط قیمت عینک را میپرداخت . اپتیشنها ( اپتومتریستهای اولیه آن روزگار ) فاقد هویت حرفه ای بودند و خود را به چشم یک فروشنده میدیدند . از 1905 تا 1920 اپتیشنها شروع به گرد آمدن دور هم نمودند و مجامع حرفه ای تشکیل دادند . در سال 1918 Australian Optometrical Association (AOA) تشکیل شد . تشکیل این مجامع باعث پدیدار شدن هویت حرفه ای برای آنان شد . این مجامع میخواستند استانداردهای کاری و آموزشی اپتیشنها را تعیین نمایند .
به رسمیت شناخته شدن توسط دولت از طریق اخذ مجوز ، نخستین هدف این حرفه نوپا بود و آموزش پایه و اساس رسیدن به این هدف بود . اولین دوره اپتومتری توسط Institute of Ophthalmic Opticians of Queensland در سال 1909 برپا گردید و به سرعت در سایر ایالتها نیز برقرار گردید و تا سال 1920 شالوده اپتومتری کلینیکی و عملی ریخته شد . اپتیشنها به تبعیت از همتایان آمریکاییشان ، خود را اپتومتریست نامیدند و همچون مدل آمریکایی تکیه اصلی در آموزش اپتومتریستها روی بیولوژی ( بجای فیزیک ) قرار داده شد . وضع قانون محدود کردن اپتومتریستها به کسانی که آموزش کافی دیده بودند با دشواری صورت گرفت و با مخالفت فراوان همراه بود . در سال 1913 ایالت تاسمانی نخستین ایالتی بود که برای اپتومتریستها مجوز قانونی صادر نمود . بیش از 20 سال طول کشید تا سایر ایالتها از تاسمانی تبعیت کنند .( نخستین مجوز صادر شده برای اپتومتریستها در جهان در ایالت مینسوتای آمریکا در سال 1901 بود . برای اپتومتریستهای بریتانیایی تا سال 1958 مجوز صادر نمیشد .)
>>> برای شرکت در تالیف قسمتهای باقی مانده این کتاب از سایت آن دیدن نمایید . تاکنون این پروژه 8 درصد پیشرفت داشته است . <<<

برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران

بیست وششمین‌کنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد