چهارشنبه، اردیبهشت ۲۷، ۱۳۸۵

50درصد مردم به متخصص بینایی سنجی مراجعه می کنند

رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران با اشاره به استقبال بیش از پیش مردم از بینایی سنجان ، تاکید کرد: با توجه به آمارهای موجود هم اکنون 50 درصد افراد برای انجام معاینات چشمی به این متخصصان مراجعه می کنند.
دکتر عباس عظیمی خراسانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، در مورد علت شکل گیری رشته اپتومتری افزود: اپتومتری یا بینایی سنجی حدود 100 سال قبل در کشوهای غربی و صنعتی به دلیل معاینات دقیق موارد مختلف بینایی سنجی ، تجویز عینک و تمرینات چشمی که جراحان چشم و متخصصان در آن زمان قادر به انجام آن نبودند یا به عبارتی وقت کافی نداشتند ، شکل گرفت.

رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران خاطر نشان کرد: رشته اپتومتری در ایران نیز از 30 سال پیش در دانشگاههای شهید بهشتی و مشهد شکل گرفت و این افراد به طور مشترک معاینات بینایی سنجی و سایر بیماریهای چشمی را انجام می دهند.

وی در مورد مشکلات اپتومتریست ها گفت: با توجه به اینکه معاینات اپتومتریست ها نیاز به وسایل خاصی دارد که بسیار گران است و به منظور ایجاد دفتر کار نیز 20 میلیون تومان نیاز است اما متاسفانه هیچ سازمان یا نهادی این تسهیلات و امکانات را در اختیار اپتومتریست ها قرار نمی دهد. بنابراین عدم ارایه امکانات و تسهیلات بانکی ، مهمترین مشکل بینایی سنجان کشور است.

عظیمی خراسانی ، توزیع نامناسب اپتومتریست ها در سطح استانهای کشور را مشکل دیگر بینایی سنجان دانست و افزود: با توجه به اینکه پذیرش این رشته فقط مختص 4 شهر است ، همین امر موجب تعدد اپتومتریست ها در این استانها شده است. در حالی که در استانهای غربی ، مرکزی و جنوبی کشور ، به رغم نیاز بسیار ، بینایی سنجی وجود ندارد و همچنین در برخی از شهرها نیز به تعداد انگشتان دست نیز اپتومتریست نداریم.

وی تعداد بینایی سنجان کل کشور را 1600 نفر ذکر کرد و اظهار داشت: ارایه امکانات و تسهیلات خاص به اپتومتریست ها ، ارایه برنامه های تشویقی وزارت بهداشت و انجمن های علمی برای استقرار این افراد در مناطق محروم و... می تواند تا حدودی باعث کاهش مشکلات بینایی سنجان در کشور شود.
تقاضاي كارشناسان گروههاي اپتومتري دانشگاههاي كشور


اخيرا مطلع شدم كه بدنبال درخواست كارشناسان آموزشي گروه اپتومتري مشهد كارشناسان آموزشي ساير دانشگاههايي كه دوره كارشناسي اپتومتري در آنها ارائه مي شود نيزخواستار پذيرش آنها بدون شركت در كنكور در مقطع كارشناسي ارشدو حذف شرط سني شده اند
بدون هيچ اظهار نظري مايلم نظر شما را در اين باره بدانم آيا اين عده اين حق را دارند كه بدون كنكور وارد دوره كارشناسي ارشد شوند ؟

سه‌شنبه، اردیبهشت ۲۶، ۱۳۸۵

انتخاب اعضاي هيئت مديره جامعه اپتومتري ايران

اعضاي هيئت مديره و بازرس جامعه اپتومتري ايران ، توسط اولین مجمع عمومی رسمی این تشکل انتخاب گردیدند.
آقایان محمدرضا محمدعلیها ، محمدرضا برادران روحانی ، افشین محمدی ، علی فراهانی ، علی سیفی ، حبیب صدوقی و خانم افسانه هراتی زاده بعنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و آقای محمدرضا کریمی فرد بعنوان بازرس اصلی انتخاب گردیدند.

همچنین در جلسه هیئت مدیره و طی انتخابات داخلی ، سرکار خانم هراتی زاده بعنوان رییس ، محمدرضا محمد علیها بعنوان نایب رییس و آقای صدوقی بعنوان خزانه دار انتخاب شدند.
خاطرنشان می شوذ اولین مجمع عمومی این جامعه در روز جمعه مورخ 15/2/85 برگزار گردید
شرکت Bausch & Lomb محلول Renu with MoistureLoc را بطور دائمی از تمام دنیا جمع آوری می کند

چهارشنبه، اردیبهشت ۲۰، ۱۳۸۵

در حاشيه برگزاري همايش مشهد فرصتي دست داد تا از دكتر ميرزا جاني بخاط عدم بروز كردن سايت انجمن اپتومتري ايران گله كنم و ايشان مثل هميشه كم كاري دوستان و همكاران را دليل عدم توفيق در بروز كردن سايت دانستند از آقاي رياضي مراحل پيشرفت ژورنال علمي اپتومتري را پرسيدم و ايشان هم فرمودند بعلت كم كاري دوستان وهمكاران در ارسال هرگونه مطلب يا كار پژوهشي تلاششان به جايي نرسيده و حتي يك شماره از اين ژورنال را هم نتوانسته اند منتشر نمايند براستي اين روحيه كم كاري را چگونه بايد از ميان برد و جوي فعال و پويا را بر جامعه اپتومتري ايران حاكم نمود نظر شما چيست؟

یکشنبه، اردیبهشت ۱۷، ۱۳۸۵

آموزش مداوم يكي از اركان اساسي پيشرفت و توسعه اپتومتري

آموزش مداوم يكي از اركان اساسي پيشرفت و توسعه اپتومتري در كشورهايي مانند بريتانيا مي باشد سايت Optometry today از پنج -شش سال پيش اقدام به راه اندازي بخش آموزش مداوم كرده است و مقالات بسيار خوبي در باره موضوعات مختلف اپتومتري داردكه مطمئنا مطالعه آنها براي هر اپتومتريست شاغلي لازم است شما مي توانيد به ترتيب سال يا با جستجوي عنوان يا نويسنده مقاله مورد نظر خودتان را پيدا كنيد

لنزهاي سيليكون هيدروژل

تجويز و استفاده از لنزهاي سيليكون هيدروژل در سالهاي اخير در ايران افزايش يافته است بد نيست دوستاني كه تجربياتي در اين زمينه دارند اين تجربيات را براي اطلاع ساير همكاران در اين وبلاگ بيان كنند براي مثال در مورد نحوه فيت و تفاوت فيت اين لنزها با هيدروژل هاي معمولي و عوارض احتمالي آنها اگر مطلبي داريد عنوان كنيد

جمعه، اردیبهشت ۱۵، ۱۳۸۵

بالاخره شرکت Bausch &lomb پذیرفت که استفاده از محلول Renu with MoisureLoc عامل ایجاد کراتیت قارچی بوده در ضمن سایر محصولات این شرکت هم در معرض آلودگی هستند مراقب باشید
نوع جدیدی جراحی انکساری که می تواند جایگزین خوبی برای لیزیک باشد اخیرا مورد تاییدFDA قرار گرفته است این روش (Implantable contact lens)=ICL نام دارد و فعلا فقط برای کسانی که نمی توانند لیزیک کنند بکاربرده می شود


محلولCYCLEANمحصول شرکتSuaflon اخیرا به بازار لنز تماسی ایران وارد شده است

سه‌شنبه، اردیبهشت ۱۲، ۱۳۸۵

برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران

بیست وششمین‌کنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد