دو محقق ايراني روش جديدي براي درمان بيماري آب سياه چشم ابداع كردند
دو پزشك و محقق ايراني روش جديدي با استفاده از فناوري نانوتكنولوژي براي درمان بيماري آب سياه چشم، شناسايي و ابداع كردند.
اين روش كه نانواسپرينگ(Nano Spring)نام دارد، توسط دكتر عليرضا غفاريه جراح و متخصص چشم پزشكي و پژوهشگر پژوهشگاه پليمر وپتروشيمي ايران و دكتر عبدالعلي ابراهيمي استاديار آسيب شناسي، مطرح شده است.
دكتر عليرضاغفاريه متخصص و جراح چشمپزشكي، روز يكشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: در اين روش، با استفاده از فناوري نانو، به جاي تخريب شبكه ترابكولار با كمك فنرهاي نانو، اين شبكه از داخل گشاد ميشود و اين روش مشابه روش Stentاست كه براي رفع تنگي عروق قلبي استفاده ميشود.
وي افزود: روشهاي طبي و جراحي مختلفي براي درمان بيماري خطرناك و كور كننده "آب سياه" وجود دارد و اكنون روشهاي جراحي بيشتر بر تخريب بافتي و ايجاد سوراخ در شبكه خروجي به كمك ليزر و جراحي متمركز است.
دكتر غفاريه اظهارداشت: بيش از دوميليون نفر در جهان به بيماري آب سياه يا "گلوكوم" مبتلا هستند و اين بيماري جزو علل شايع نابينايي در دنيا به شمار ميرود كه بيش از ۸۵درصد از بيماران آب سياهمزمن، عمل با زاويه باز انجام ميدهند.
اين متخصص چشم پزشكي افزود: مشكلاصلي آب سياه، كاهش خروج مايع زلاليه به دليل افزايش مقاومت در شبكه ترابكولار و كانال اشلم است كه منجر به افزايش فشار داخلي چشم و در صورت درمان نشدن، باعث صدمه به عصب بينايي و كوري مي گردد.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران
بیست وششمینکنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد
-
بلفاریت خلفی یا همان اختلال عمل غدد میبومین یکی از شایع ترین تصاویر کلینیکی است که اپتومتریست ها طی کار روزانه با آن برخورد می نمایند و درما...
-
يكي از دوستان اپتومتريست تعريف مي كرد يكسال بعد از فارغ التحصيلي وقتي كه در يك مجلس عروسي شركت كرده بودم در ميان جمعي از دوستان و آشنايان اي...
-
UBM يك سيسنم سونوگرافی سگمان قدامی چشم میباشد بر خلاف اولتراسونوگرافی که برای بررسی سگمان خلفی است در این سیستم از صوت با فرکانس با...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر