دكتر علوي متخصص ژنتيك در اين باره به خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران واحد علوم پزشكي ايران، گفت: تيرگي دور چشم معمولا به بيماري جسمي خاصي مرتبط نيست، بلكه عوامل آناتوميكي با منشا ارثي و ژنتيكي منجر به بروز تيرگي دور چشم ميشود.
وي با اشاره به اين كه در افراد تيرگي دور چشم، پوست دور چشم، تيرهتر به نظر ميرسد، افزود: اين امر به دليل آن است كه پلكها پوست نازكي دارند و حاوي مقدار كمي بافت چربي هستند خوني كه از داخل وريدهاي بزرگ نزديك اين بخش پوست دور چشم ميگذرد باعث ميشود، پوست اين ناحيه سياه مايل به آبي به نظر برسد.
وي با بيان اين كه خستگي و رنگ پريدگي علت بروز تيرگي چشم موقتي است، افزود: همچنين تيرگي دور چشم در برخي زنان، در دوران قاعدگي و در پايان دوران بارداري تشديد ميشود.
وي ادامه داد: افزايش سن نيز دليل ديگري براي بروز تيرگي دورچشم است زيرا در مرحله سالمندي تغيير رنگ در اغلب نقاط پوست بدن رخ ميدهد كه از آن جلمه تغيير رنگ پوست پلك و دور چشم است كه دائمي ميشود.
وي در پايان توصيه كرد: افراد جوانتر كه با تيرگي دورچشم مواجهاند ميتوانند با كرمهاي پوشاننده استاندارد و معتبر آن را استتار كنند همچنين در افرادي كه از عينك استفاده ميكنند اين تيرگي كمتر به نظر ميآيد.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران
بیست وششمینکنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد
-
بلفاریت خلفی یا همان اختلال عمل غدد میبومین یکی از شایع ترین تصاویر کلینیکی است که اپتومتریست ها طی کار روزانه با آن برخورد می نمایند و درما...
-
يكي از دوستان اپتومتريست تعريف مي كرد يكسال بعد از فارغ التحصيلي وقتي كه در يك مجلس عروسي شركت كرده بودم در ميان جمعي از دوستان و آشنايان اي...
-
UBM يك سيسنم سونوگرافی سگمان قدامی چشم میباشد بر خلاف اولتراسونوگرافی که برای بررسی سگمان خلفی است در این سیستم از صوت با فرکانس با...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر