يک مقام وزارت بهداشت هشدار داده است که بيماری ديابت در کشورهای در حال توسعه، از جمله کشورهای شرق مديترانه مانند ايران، به سرعت رو به افزايش گذاشته است.
به گزارش خبرگزاری ايسنا، محمد اسماعيل اکبری، معاون سلامت وزرات بهداشت، می گويد عادت های غذايی يکی از مهمترين عوامل ابتلا به ديابت است. به گفته وی در ايران مصرف چربی و قند 40 درصد بيشتر از ميزان متوسط جهانی است، لبنيات، شير و گوشت 30 درصد کمتر و سبزيجات و ميوه جات 40 درصد کمتر از ميزان متوسط جهانی مصرف می شود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر