همكاران گرامي مطلعند كه چندي پيش سمينار اپتومتري خراسان در شهر مشهد برگزار شد.گزارش اين سمينار را به روايت جناب آقاي عليميرزايي در همين وبلاگ مشاهده نموديد و متعاقبا نگرش انتقادي وي را نيز ملاحظه كرديد.در اين مقال ميكوشم تا از زاويه اي ديگر سمينار مذكور را مورد كنكاش قرار دهم:
نخست پيش از هر چيز تلاش دوستان خراساني و بانيان سمينار را ارج مينهم وبر سعي و همتشان آفرين ميگويم كه برگي زرين بر دفتر اپتومتري اين سرزمين افزودند. بديهي است كه نكات وانتقادات مطروح در اين مقال به هيچ وجه نافي زحمات آنان نيست ؛اما ميپپندارم وظيفه ام گذشته از تمجيد رايج و البته برحق دست اندركاران ؛گوشزد نمودن بعضي كاستيها و نقايصي است كه از ديد من بر طرف كردن آنها در سالهاي بعد چنين جلساتي را هر چه پر بارتر و قابل استفاده تر براي همكاراني چون من خواهد كرد.
ابتدا درمورد مكان برگزاري سمينار بنظر ميرسد انتخاب مكاني كه از لحاظ فيزيكي ( ظرفيت؛طراحي و...)واز نظر موقعيت اجتماعي تناسب بيشتري با جلسات علمي داشته باشد؛وزن واعتبار سمينار را خواهد افزود.
برگزاري سمينارهاي بازآموزي علاوه بر ارتقاء سطح علمي شركت كنندگان؛در صورت بازتاب آن دراخبار علمي و فرهنگي رسانه ها ي جمعي بدون شك بر وجهه اپتومتري وشان آن مي افزايد.
بد نيست در كنار تازه ها ي علم ؛بعضي جلسات را نيز به علوم پايه اپتومتري و آن دسته مباحثي اختصاص دهيم كه بقول معروف از واجبات هستند.همچنين ارايه مقاله هاي تحقيقي در كنار مقاله هاي مروري بسيار مفيد خواهد بود.در ضمن سخنرانيهاي ارائه شده معمولا“ بصورت متن چا پي در دسترس علا قه مندان قرار مي گيرد تا امكان رجوع بعدي نيز وجود داشته باشد.
بطور كلي در جلسات علمي ،وظيفه اجرا و معرفي اعضاء هيا ت رئيسه جلسه را رئيس جلسه كه طبق جدول برنامه هاي سمينار مشخص شده ،بر عهده دارد و البته هماهنگيهاي لازم نيز از طريق دبير سمينار انجام ميشود.
ارئه سخنراني يا مقاله در سمينارها ،خود داراي آداب وفنوني است كه احاطه برآنها سخنراني را جذاب تر و شنوندگان را مشتا قتر خواهد كرد.نخست استفاده از روشهاي نوين سمعي و بصري همچون اسلايد و C D و... است بطوريكه با امكانات موجود در جلسه هماهنگي داشته باشد. ثانيا“ رعايت وقت و متناسب نمودن مطالب با آن ،فوق العاده مهم است.ثالثا“ فن بيان و كلام سخنران است كه شيوا سخن گفتن ،جذابيت موضوع را دو صد چندان خواهد كرد.امروزه سخنرانان حرفه اي حتما“ پيش از حضور در جلسه ،چندين بار به تكرار وتمرين مطالب و هما هنگ نمودن گفتار خود با تصاوير و با مدت زمان برنامه مينمايند. اين امر نشان دهنده ميزان اهميت و احترامي است كه سخنران به مستمعين جلسه مي گذارد.
در انتها مجددا“ از تلاشهاي اعضاء انجمن اپتومتري خراسان ،انجمن علمي اپتومتري ايران ،جناب آ قاي دكتر عظيمي و جناب آقاي اثني اعشري دبير محترم سميتار قدر داني مينمايد.
جمعه، اسفند ۰۹، ۱۳۸۱
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران
بیست وششمینکنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد
-
بلفاریت خلفی یا همان اختلال عمل غدد میبومین یکی از شایع ترین تصاویر کلینیکی است که اپتومتریست ها طی کار روزانه با آن برخورد می نمایند و درما...
-
يكي از دوستان اپتومتريست تعريف مي كرد يكسال بعد از فارغ التحصيلي وقتي كه در يك مجلس عروسي شركت كرده بودم در ميان جمعي از دوستان و آشنايان اي...
-
UBM يك سيسنم سونوگرافی سگمان قدامی چشم میباشد بر خلاف اولتراسونوگرافی که برای بررسی سگمان خلفی است در این سیستم از صوت با فرکانس با...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر