براي تغيير ذائقه دوستان مطلبي هم مربوط به طبيعت و از خواص بهار ، اين فصل جادويي عرضه ميشود.
بهار فصل رويش وجوانه زدن ،فصل افرينش مجدد طبيعت همواره تداعي كننده رنگ سبز وموسم فراگير شدن سبزينه ها است.زمينه سبز اين فصل در اكثر نقاط جغرافيايي و بخصوص در شمال كشورما تمام چشم اندازها را پر ميكند. ايا تا بحا ل فكر كرده ايد كه چرا در اين فصل، احساسات انساني تلطيف ميگردد و نگاه مردم دوستانه تر ميشود وبقول ما ايرانيها همه احساس شاعري ميكنند.
علم روانشناسي ثابت كرده است كه رنگهاي مختلف بر روح وروان آدمي تاثير ميگذارند. حتي رنگ لباس ،رنگ ديوارهاي اتاق و... خلقيات ورفتارهاي انساني را تغيير ميدهند. همچنين ميدانيم كه بعضي رنگها آرامش زا بوده وبعضي ديگر محرك هيجانات هستند.
ايا هيچ انديشيده ايد كه محيط جغرافيايي پيرامون انسانها و ميزان پوشش گياهي اطراف انها تا چه حد موجد رنگهاي چشم نواز و آرامش بخش يا به عكس رنگهاي گرم و تند وخشن ميباشد؟ آيا رفتار انسان در پاسخ به محرك يكسان در محيطهايي كه رنگ غالب بر آنها ناهمسان است،متفاوت نمي باشد؟
البته كه چنين است وازهمينروست كه انسانها در نقاط مختلف جغرافيايي ،خلق و خوي و عادتهاي متفاوت دارند.از ياد نميبريم كه عرب جاهلي را بدليل طبيعت سخت وخشني كه در آن زندگي ميكرد انساني خشن وخونريز و بدور از احساسات لطيف انساني ميدانستند ودر مقابل انسانهايي نظير نيما يوشيج بدليل برخورداري از محيط سرسبز وطبيعتي غني در دوران رشد ونمو خود رقيق ترين احساسات انساني را در شعر و زندگي خود به ظهور ميرسانند. به همين دليل آدمي همواره و در هر شرايط جغرافيايي كه واقع شود سعي ميكند اطراف خود را با كاشت گياهان و سبزينه ها چشم نواز كندو حتي در بدترين شرايط آب وهوايي دست از اين كار برنميدارد يا حداقل خانه خود را با گلداني يا تابلويي از گل وگياه زينت مي بخشد.
امروزه علم شناخت رنگها و تاثيرات آن بر روان انساني بخش مهمي از معماري شهري وطراحي داخلي منازل و محيطهاي مسكوني راتحت تاثير قرار داده و اصولاهر گونه طراحي براي كاربرد انساني را در برميگيرد.انتخاب رنگ اتوموبيلها ،نماي ساختمانها ،لباس و.... مثالهايي از آن ميباشند.
در پايان بايدگفت كه تابستان عجين شده با نور آفتاب و رنگ زرد آن است وپائيز زيبا رنگ زمينه را به نارنجي وقرمز سوق ميدهد. زمستان و رنگ سرد آن نيز براي همه آشناست.اما خودمانيم بهار واقعا چيز ديگريست!
جمعه، اردیبهشت ۱۲، ۱۳۸۲
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران
بیست وششمینکنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد
-
بلفاریت خلفی یا همان اختلال عمل غدد میبومین یکی از شایع ترین تصاویر کلینیکی است که اپتومتریست ها طی کار روزانه با آن برخورد می نمایند و درما...
-
يكي از دوستان اپتومتريست تعريف مي كرد يكسال بعد از فارغ التحصيلي وقتي كه در يك مجلس عروسي شركت كرده بودم در ميان جمعي از دوستان و آشنايان اي...
-
UBM يك سيسنم سونوگرافی سگمان قدامی چشم میباشد بر خلاف اولتراسونوگرافی که برای بررسی سگمان خلفی است در این سیستم از صوت با فرکانس با...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر