جمعه، مرداد ۰۲، ۱۳۸۳

میوه بیشتر،AMD کمتر

دریک مطالعه جدیددانشمندان دریافته اندکه خطر بروزAMD در افرادی که حداقل سه وعده میوه شامل موز ، پرتغال یا سایر میوها رامصرف میکنند 36% کمتر از افرادی است که کمتر از 1.5 وعده میوه در روزمصرف می کنند
در این مطالعه77562 زن و40866مرد 50 ساله که فاقد هر گونه علامتی ازAMD بودند شرکت داشتند همه شرکت کنندگان پرسشنامه مر بوط به رژیم غذایی وهمین طوراستفاده ازویتامینها و مکمل های غذایی دروعده های مختلف راتکمیل نموده اند. دانشمدان زنان شرکت کننده راتا18 سال ومردان راتا12 سال پیگیری نموده انددر این مدت در 329 زن و
135مرد علائمAMD پدیدار شد و217 زن و99مردنیز دچار AMD نئوواسکولارشدند
بنظر می رسد هرچه که میزان میوه مصرفی فرد بیشتر باشد احتمال بروز AMD نئوواسکولار کمتر می شود در حالی که در مورد AMD اولیه چنین نیست
دانشمندان نتایج این تحقیق را در شماره
ژوئن مجله The Archives of ophthalmology منتشر نموده اند و چنین اظهار می دارند که در بین میوه ها نیز موز و پرتقال تاثیر بیشتری داشته اند
این دانشمندان گفته اند آنها باید یافته های خود را تکرار نمایند تا روشن شود که چه اجزایی از این میوه ها باعث ایجاد این اثر می شود

هیچ نظری موجود نیست:

برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران

بیست وششمین‌کنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد