راه هاي جديد درمان تنبلي چشم در كودكان
تحقيقات جديد نشان مي دهند براي درمان تنبلي چشم (amblyopia) در كودكان راه ساده تري نسبت به روش هاي درماني رايج وجود دارد.
به گزارش Science daily محققان در دانشگاه سن لوئيس و ديگر موسسات تحقيقاتي دريافته اند قطره هاي چشمي آتروپين كه 2 روز در هفته استفاده مي شوند نيز مانند قطره هاي چشمي با دستور مصرف روزانه و محافظ پوشاننده چشم (eye_ptpatch) در درمان تنبلي چشم موثرند.
تنبلي چشم زماني رخ مي دهد كه مغز يك چشم را بر ديگري ترجيح مي دهد.
با وارد ساختن چشم ضعيف به كار بيشتر براي جبران اين ضعف كه از طريق تضعيف بينايي چشم قوي صورت مي گيرد، مشكل فوق به طور موقت بهبود مي يابد. براي مثال در كودكي كه چشم سالم او را با eye patch مي بندند، چنين روشي به كار رفته است.
پيش از اين نيز يك مطالعه انجام شده توسط همين گروه تحقيقاتي با عنوان «گروه تحقيق بيماري چشمي در كودكان» (PEDIG) نشان داده بود دز روزانه قطره آتروپين كه چشم را متسع و بينايي را تار مي كند همان اثر آي پچ را دارد.
در مطالعه ديگر مشخص شد آي پچ زماني موثر است كه به جاي شش ساعت در روز، تنها دو ساعت در روز بر چشم گذاشته شود.
به گفته دكتر كروز همه كودكان الزاما پاسخ و تحمل يكساني در برابر يك روش درماني ندارند. لذا خانواده ها و پزشكان معالج آنها بايد طيفي از روشهاي درماني موثر را در اختيار داشته باشند.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران
بیست وششمینکنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد
-
بلفاریت خلفی یا همان اختلال عمل غدد میبومین یکی از شایع ترین تصاویر کلینیکی است که اپتومتریست ها طی کار روزانه با آن برخورد می نمایند و درما...
-
يكي از دوستان اپتومتريست تعريف مي كرد يكسال بعد از فارغ التحصيلي وقتي كه در يك مجلس عروسي شركت كرده بودم در ميان جمعي از دوستان و آشنايان اي...
-
UBM يك سيسنم سونوگرافی سگمان قدامی چشم میباشد بر خلاف اولتراسونوگرافی که برای بررسی سگمان خلفی است در این سیستم از صوت با فرکانس با...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر