یکشنبه، آبان ۱۷، ۱۳۸۳

دبير چهاردهمين كنگره سراسري چشم‌پزشكي:
نقش عمل «لازك» به عنوان جايگزين ليزيك در درمان جراحي‌هاي چشم رو به افزايش است

دبير چهاردهمين كنگره سراسري چشم پزشكي ايران گفت:‌ عمل لازك كه نحوه جديد بكارگيري ليزر است، روز به روز در درمان جراحي‌هاي چشم پزشكي نقش بيشتري پيدا مي‌كند.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر سيد مهدي مدرس‌زاده كه در آستانه برپايي چهاردهمين كنگره سراسري چشم پزشكي ايران (24 تا 27 آذر ماه جاري) سخن مي‌گفت، با اعلام اين خبر افزود: در شيوه جراحي ليزيك، قسمتي از قرنيه چشم به ضخامت يك سوم برداشته شده و پس از درمان به كمك ليزر، قسمت برش داده شده به طور مجدد در جاي خود قرار مي‌گيرد، اين در حاليست كه در روش لازك، قرنيه برش داده نشده و تنها با ليزر به رفع عيوب انكساري چشم پرداخته خواهد شد.
وي اظهار داشت: هم اكنون شايع‌ترين شيوه بكارگيري ليزر در جراحي رفراكتيو (جراحي عيوب انكساري چشم) است كه با پيشرفت‌هاي صورت گرفته در اين رشته شيوه‌هاي كم خطر با دقت و عارضه كمتر جاي خود را به شيوه‌هاي موجود جراحي رفراكتيو مي‌دهد.
دكتر مدرس‌زاده با اشاره به اين كه جديدترين يافته‌ها در زمينه درمان عيوب انكساري چشم به دو شيوه ليزيك و لازك در چهاردهمين كنگره سراسري چشم پزشكي ايران ارايه خواهد شد، گفت: در اين كنگره شركت‌كنندگان با بكارگيري 30 نوع ليزر در شبكيه، قرنيه، جراحي آب مرواريد،‌ گلوكوم (آب سياه)،‌ جراحي پلاستيك و ... آشنا مي‌شوند.
وي اضافه كرد: جذاب‌ترين بخش كنگره امسال جراحي كاتاراكت (آب مرواريد

هیچ نظری موجود نیست:

برگزاری کنگره ۲۶ اپتومتری ایران

بیست وششمین‌کنگره اپتومتری ایران از هفدهم تا نوزدهم مردادماه در هتل المپیک برگزار شد